• Tämä tapahtuma on mennyt.

Aivojumppa Brain Gym®

2 toukokuun - 11:00 am - 12:30 pm

Ilmainen

Aivojumppa Brain Gym® -ryhmät Kajaanissa

Aivojumppa Brain Gym® -ryhmä on tarkoitettu kotona asuville henkilöille, joilla on muistihäiriöitä tai lievän vaiheen muistisairaus (Alzheimerin tauti, Lewyn kappaletauti, verisuonirappeumasta aiheutuva, otsalohkorappeumasta johtuva muistisairaus) tai muu kognitiota heikentävä sairaus (esim. aivohalvaus, Parkinsonintauti).

Aivojumppaliikkeiden avulla harjoitellaan ja vahvistetaan mm. keskittymiskykyä, kuuntelemista ja näkemistä, sekä parannetaan aivojen ja kehon kokonaisvaltaista toimintaa ja annetaan virkistystä aivoille. Harjoitukset auttavat luomaan ja vahvistamaan hermoratayhteyksiä, jolloin aivojen ja kehon kokonaisvaltainen toiminta paranee. Kokoontumisissa keskustellaan myös muistiin ja toimintakykyisyyteen liittyvistä asioista.

Päivämäärä:
2 toukokuun
Aika:
11:00 am - 12:30 pm
Hinta:
Ilmainen

Kainuun Muistiyhdistys ry
Puhelin:
Kotisivu:
www.kainuunmuistiyhdistys.net

Kainuun Muistiyhdistys ry, Kauppakatu 36 A 6 (3,krs)
Kauppakatu 36 A 6, 3. kerros