Laula Kanssain Kajaani

Kainuun Muistiyhdistys ry, Kauppakatu 36 A 6 (3,krs) Kauppakatu 36 A 6, 3. kerros, Kajaani, Kainuu, Suomi

Lauletaan yhdessä erilaisia vanhanajan lauluja ja muistellaan niihin liittyviä asioita. Kerhossa vierailee mahdollisuuksien mukaan musiikkivieraita. Kerhoon voi tuoda omia toiveita ja osaamista laulamiseen ja/tai soittamiseen liittyen.

Vapaa pääsy

Porinat Paltamo

Paltamon kunnantalo, kunnanvaltuustonhuone, Salmelankuja 1, 88300 Paltamo Salmenkuja 1, Paltamo, Suomi

Keskustellaan muistiin liittyvistä asioista. Tehdään muisti ja aivotuomintaa aktivoivia tehtäviä ja kepeitä jumppaliikkeitä. Ryhmä on tarkoitettu muististaan huolestuneille, vasta muistisairauteen sairastuneille ja heidän lähi-ihmisille.

Vapaa pääsy

Neurotreeni Kuhmo

Piilolantie 47, Kuhmo Piilolantie 47, Kuhmo, Suomi

Neurotreeni ryhmä on suunnattu kainuulaisille henkilöille, joilla on neurologinen sairaus jonka muistiongelmat tai muu kognitiiviset oireet vaikuttavat arjessa selviytymiseen. Ryhmän osallistujille tarjotaan tietoa, ohjausta ja neuvontaa muistiin ja kognitiivisiin oireisiin liittyvistä asioista. Tapaamisissa on myös toiminnallinen osio, jossa on aivojumppaa, aivoja aktivoivia harjoitteita, musiikkia ja vinkkejä kotiharjoitteluun.

Vapaa pääsy

Aivojumppa Vuolijoki

Kivikirkontie 3 B, 88270 Vuolijoki Kivikirkontie 3 B, Vuolijoki, Suomi

Aivojumppa Brain Gym® -ryhmä on tarkoitettu kotona asuville henkilöille, joilla on muistihäiriöitä tai lievän vaiheen muistisairaus (Alzheimerin tauti, Lewyn kappaletauti, verisuonirappeumasta aiheutuva, otsalohkorappeumasta johtuva muistisairaus) tai muu kognitiota heikentävä sairaus […]

Vapaa pääsy

Työikäisten Musiikkiklubi Kajaani

Kainuun Muistiyhdistys ry, Kauppakatu 36 A 6 (3,krs) Kauppakatu 36 A 6, 3. kerros, Kajaani, Kainuu, Suomi

Musiikkiklubi on tarkoitettu kainuulaisille henkilöille, joilla on työikäisenä todettu alkava- tai lievän vaiheen muistisairaus tai joku muu muistin toimintaan vaikuttava sairaus. Ryhmän tavoitteena on mm. käsitellä tunteita musiikin menetelmin, löytää […]

Vapaa pääsy